Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

WRC - Lindstrom:"Συνεχίζει να βελτιώνεται ο Raikkonen"

Ο Kimi Raikkonen έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα του WRC, καθώς έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί και στα τρία φετινά ράλι πράγμα που σημαίνει ότι έχει καταφέρει να τερματίσει σε όλους τους φετινούς αγώνες μέχρι τώρα.

Ο Kaj Lindstrom, συνοδηγός του Φιλανδού από τα πρώτα βήματα του στο χώρο των ράλι, μίλησε για τις επιδόσεις του πρώην πρωταθλητή της Formula 1.

Τα στατιστικά του στους φετινούς αγώνες μιλάνε από μόνα τους.

Πέρυσι στα ράλι Σουηδίας, Πορτογαλίας και Ιορδανίας είχε τερματίσει 29ος, 10ος και 8ος αντίστοιχα, με τις φετινές επιδόσεις του στα συγκεκριμένα ράλι να είναι 80ς, 7ος και 6ος. Μάλιστα αν στην προτελευταία ειδική του ράλι Ιορδανίας δεν είχε κλατάρισμα ελαστικού, θα κατάφερνε να ισοφαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα του μέχρις στιγμής που είναι η 5η στο ράλι Τουρκίας.

Ο Kaj Lindstrom, πρώην συνοδηγός του Tommi Makinen, βρίσκετε στο δεξί κάθισμα του Kimi Raikkonen από το ξεκίνημα του Raikkonen στο χώρο των αγώνων ράλι, οπότε είναι από τους καταλληλότερους να μιλήσουν για την πρόοδο του Φιλανδού την φετινή σεζόν.

«Είναι τόσο καλύτερος από την περσινή σεζόν διότι έχει βρει το σωστό τρόπο να τερματίζει στα ράλι χωρίς να κάνει λάθη. Δεν υπάρχει διαφορά σε αυτά που κάνει.. οι αγώνες ράλι ήτανε μια καινούργια εμπειρία για αυτόν όταν ξεκίνησε, και δεν υπάρχει τρόπος να “κόψεις δρόμο” σε αυτό το σπορ. Χρειάζεται χρόνος για να μάθεις και ύστερα από ένα χρόνο γίνετε ευκολότερο για αυτόν. Η αυτοπεποίθηση του έχει ανέβει εξαιτίας της μεγάλης προόδου που έχει κάνει στις σημειώσεις. Αρχίζει και τις εμπιστεύεται όλο και περισσότερο και αυτό έχει ως συνέπεια να μην υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις για αυτόν μέσα στις ειδικές», είπε ο Lindstrom.

Όσο για το εάν ο Raikkonen είναι ικανοποιημένος στην Citroen ο Lindstrom είπε: «Η δεύτερη σεζόν είναι πάντα πιο εύκολη γι κάθε σχέση. Πρέπει να θυμάστε πως είχε την επιλογή να πάει όπου ήθελε. Είναι επιλογή του να μείνει μαζί με την Citroen, το οποίο τα λέει όλα. Είναι χαρούμενος και αναμφίβολα απολαμβάνει τα ράλι. Δεν θα οδηγούσε εάν δεν ήθελε να είναι εδώ. Έχει μεγάλο κίνητρο», κατέληξε για τον Φιλανδό οδηγό ο Lindstrom.
balla.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...