Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στη Siena στις 10 Απριλίου ο Σταθακόπουλος

Έχοντας κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Kartgrandprix, ο Άγγελος Σταθακόπουλος συνεχίζει την προσπάθεια του στη Siena στη νέα και πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.

Με μια 3η θέση στις αποσκευές του από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Castelletto, ταξιδεύει και πάλι με τη SuperfastFerries στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πίστα της Siena, στις 10 Απριλίου. Σε μια πίστα που γνωρίζει και στην οποία κατέκτησε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009, θα συναντήσει για 2η φορά τους φετινούς του αντιπάλους και με την υποστήριξη της Spirit-Rubicone Corse Kfr, θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι μια πολύ καλή εμφάνιση. Η περιοχή της Siena αυτή την εποχή, πλήττεται συνήθως από πολυήμερες βροχοπτώσεις κι αυτό αναμένεται να επηρεάσει καθοριστικά την έκβαση των δοκιμών και του αγώνα. Αυτή τη φορά όμως ο Σταθακόπουλος έχει προετοιμαστεί καλύτερα και είναι έτοιμος να προσπαθήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για μια ακόμα διάκριση.
''Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα της χρονιάς ήταν εξαιρετικό και πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Δυστυχώς δεν κατάφερα να συμμετέχω στον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος στο Jesolo, κάτι που μου κόστισε αρκετές θέσεις στη βαθμολογία. Στη Siena, στις 10 Απριλίου, διεξάγεται ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος στον οποίο θα συμμετέχω κι εγώ. Ευτυχώς, μετά τον αγώνα του Castelletto κατάφερα να κάνω κάποιες προπονήσεις ώστε να συνηθίσω λίγο περισσότερο το νέο μου kart αλλά και να δω πως αντιδρά σε κάποιες βασικές ρυθμίσεις. Φυσικά οι συνθήκες στη Siena θα είναι πολύ διαφορετικές αλλά όπως πάντα θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τον κάθε γύρο που θα είμαι μέσα στην πίστα ώστε να βρεθώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στη γραμμή της εκκίνησης, το απόγευμα της Κυριακής''.
Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται για 6η χρονιά από τη Superfast Ferries τoν νεότερο και γρηγορότερο στόλο με καθημερινά δρομολόγια από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας προς τα λιμάνια της Ανκόνας και του Μπάρι στην Ιταλία και την ομάδα Spirit Rubicone Corse Kfr.

http://www.peritroxon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...