Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς πίεση ο Λιούις Χάμιλτον.

Lewis Hamilton driving for McLaren at the 2007...Image via WikipediaΧωρίς πίεση και αποφασισμένος να τα δώσει όλα για όλα στο Άμπου Ντάμπι είναι ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren βρίσκεται 24 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Φερνάντο Αλόνσο και χρειάζεται μόνο ένα θαύμα για να φτάσει στον τίτλο, αλλά θα το παλέψει κι ό,τι προκύψει.

«Ήμουν στη διεκδίκηση του τίτλου στον τελευταίο αγώνα της σαιζόν σε δύο περιπτώσεις, οπότε ξέρω την πίεση που δημιουργείται όταν ο τίτλος είναι σε απόσταση βολής. Φέτος είναι λίγο διαφορετικό, παρότι είμαι ακόμα μαθηματικά εντός παιχνιδιού, γιατί ξέρω ότι δεν θα χρειαστεί μόνο να κερδίσω την Κυριακή, αλλά και οι άλλοι τρεις να μην βαθμολογηθούν. Αλλά ακόμα κι έτσι ίσως να μην είναι αρκετό», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το ότι η πίεση δεν είναι ίδια, δεν σημαίνει ότι θα είμαι λιγότερο αποφασισμένος. Έχουμε δει ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και νομίζω ότι ο τελευταίος αγώνας ίσως είναι πιο απρόβλεπτος από το φυσιολογικό. Ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν περάσεις τη γραμμή του τερματισμού, οπότε θα διασφαλίσω ότι θα φτάσω στο τέλος πιέζοντας όσο περισσότερο γίνεται».

Για την McLaren ο τελευταίος αυτός αγώνας μόνο αδιάφορος δεν είναι, αφού έχει ως στόχο να τερματίσει στη δεύτερη θέση των κατασκευαστών, την οποία έχει αυτή τη στιγμή με 421 βαθμούς, έναντι 389 της Ferrari.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...