Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

«Έφυγε» ο Παύλος Μοσχούτης

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας από τους κορυφαίους και με μεγάλη προσωπικότητα οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, ο Παύλος Μοσχούτης, «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 57 χρόνων.

Ο 57χρονος, έχοντας «μονομαχήσει» με εκατοντάδες συναθλητές του σε αμέτρητες ειδικές διαδρομές, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με την επάρατη νόσο και απεβίωσε σε νοσοκομείο έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας.


Φωτογραφία του Παύλου Μοσχούτη με Mitsubishi EVO από σούπερ ειδική διαδρομή που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ

Ο Μοσχούτης ξεκίνησε να τρέχει το 1974 και τελευταία φορά που τον είδαμε να δίνει τη δική του «μάχη» με παγκόσμιους αλλά και Έλληνες οδηγούς ήταν το 2007 στο ράλι Ακρόπολις, το οποίο και λάτρευε. Εκείνη τη χρονιά ήταν που Γάλλοι γιατροί διέγνωσαν και την κακιά αρρώστια…

Ο χαμός του είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον χώρο των αγώνων, αφού εκτός από καλός οδηγός ήταν και από τους ελάχιστους που είχε τον τίτλο gentleman, με όλη τη σημασία της λέξης. Το τελευταίο αντίο θα πούνε συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, στο νεκροταφείο Κηφισιάς. Θερμή παράκληση της οικογένειάς του είναι τα χρήματα για στεφάνια ή λουλούδια να κατατεθούν σε λογαριασμό, ώστε να δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού που σκοτώθηκε πριν από λίγους μήνες σε αγώνα αυτοκινήτων που διεξήχθη στο autofestival.

Δείτε ένα από τα περάσματα του Παύλου Μοσχούτη στο τελευταίο του ράλι Ακρόπολις το 2007 (χρόνος: από 9:27 έως 9:39)  ZOUGLA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...