Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Φέτελ: Να παραμείνουμε προσγειωμένοι

Sebastian VettelImage by nick@ via Flickr
Συγκρατημένος, παρά τη νίκη του στο πρώτο γκραν πρι της σεζόν, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 τόνισε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για προγνωστικά, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ξεκινάς με δυνατή ψυχολογία τη χρονιά.
"Χρειάζεται να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Πήραμε αρκετούς βαθμούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και αυτό το διασκεδάζουμε, κάτι που είναι ακόμη πιο σημαντικό. Όμως, είναι μια μεγάλη χρονιά και πολλά μπορούν να συμβούν", τόνισε ο 24χρονος Γερμανός, θριαμβευτής του πρώτου γκραν πρι της χρονιάς.

Για τα καινούρια ελαστικά της Pirelli και όσα είχαν ακουστεί τις προηγούμενες βδομάδες, ότι φθείρονται υπερβολικά, έδωσε τη δική του εκδοχή: "Υπήρχαν πολλά που μάθαμε σήμερα και θα μάθουμε ακόμη περισσότερα στον επόμενο αγώνα. Πρέπει να κάνουμε κομπλιμέντα στην Pirelli. Μετά τις δοκιμές ήμασταν λίγο τρομαγμένοι, αλλά ήρθαμε εδώ και είδαμε ότι δεν χρειάζονται τόσα πιτ στοπ".

Αναφερόμενος δε στη νέα τεχνολογία της κινούμενης αεροτομής, υπογράμμισε: "Είναι κάτι φρέσκο. Στην πρώτη στροφή δεν μπορείς να προσπεράσεις, αλλά σε βοηθάει να έρθεις πολύ κοντά. Μέχρι τώρα έχει δουλέψει όπως το περιμέναμε, αλλά μπορώ να κρίνω με ό,τι έχει συμβεί με εμένα και όχι με τους πίσω μου".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...