Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ferrari Αλόνσο: «Kαλύτερος από ποτέ»

Fernando Alonso at the 2009 Australian Grand Prix.Image via Wikipedia
Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανωτερότητά του επί του Φελίπε Μάσα φέτος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero. Ο Ισπανός οδηγός σχολίασε ότι η επικράτησή του επί του team mate του δείχνει ότι ανέβασε το επίπεδό του το 2010 και πρόσθεσε πως ελπίζει αυτό να συνεχιστεί και την ερχόμενη σαιζόν.

Ο Αλόνσο κατατάχθηκε μπροστά από τον Μάσα 15 φορές σε 19 αγώνες και είχε διαφορά 108 βαθμών από τον Βραζιλιάνο στην τελική κατάταξη: «Είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη διαφορά που είχα ποτέ από ομόσταυλό μου και αυτό με χαροποιεί γιατί τα αποτελέσματα που είχα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλά. Το επίπεδο οδήγησής μου είναι καλύτερο από ποτέ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και του χρόνου», είπε αρχικά ο Ισπανός.

Ο πιλότος της Ferrari τόνισε ότι αφήνει πίσω του την απογοήτευση της απώλειας του τίτλου τη σαιζόν που πρόσφατα τελείωσε και πλέον σκέφτεται μόνο την επιτυχία που είχε στην πρώτη του αυτή σαιζόν με την ιταλική ομάδα.

«Τις πρώτες μέρες πάντα σκέφτεσαι τον τελευταίο αγώνα. Μετά αρχίζεις να συγκεντρώνεσαι στον επόμενο στόχο σου. Σε κάθε περίπτωση η ισορροπία της πρώτης μου σαιζόν με τη Ferrari είναι ανίκητη. Το 2009 βρέθηκα στο βάθρο μια φορά και η Ferrari ήταν ένα μέσο μονοθέσιο και όχι τόσο ανταγωνιστικό. Το 2010 ξεκίνησα δυνατά στον πρώτο αγώνα, έκανα πέντε νίκες και πήραμε αρκετά καλούς βαθμούς», σχολίασε στη συνέχεια.

Για να καταλήξει: «Όλα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου σε αυτή τη σπουδαία οικογένεια που είναι η Ferrari. Ήταν ένας θαυμάσιος χρόνος για μένα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...